Obećanja Frame Arbanasi

Dana 12. lipnja u 18 sati okupili smo se u prekrasnoj kapeli Školskih sestara franjevki kako bi 4 cure dale svoja prva obećanja, a 6 obnovile. Poseban osjećaj bio je prolazak kroz sve to po prvi put, toliko se različitih emocija izmijenilo od sreće, uzbuđenja, treme do malo straha. Ali po ulasku u kapelu bilo je jednostavnije jer su oko nas bili ljudi koji su sve to sami već prošli, a i oni koji su bili podrška.

Misno slavlje predvodio je fra Damir Čikara, a uljepšali svojim pjevanjem članovi Frame Meterize iz Šibenika. Nakon euharistijskog slavlja uslijedila je zahvala naše duhovne asistentice s. Rite Maržić svima koji su nas podržali da ustrajemo u dobru, a posebno svojim sestrama koje nas već 3 godine prate svojom molitvom, te smo naše druženje nastavili u samostanskoj blagovaoni.

Kako svemu što je lijepo dođe kraj tako je morao i našem druženju. Naši su gosti morali poći svojim kućama, ali da ne budu tužni podijelile smo im simboličan dar (bookmarker s porukama sv. Franje) koji smo same izradile kako bi nas se uvijek mogli sjetiti.

Ivana Vinac, Frama Zadar – Arbanasi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.