I zato volim Framu ovu, nek’ to znaju svi!

21. lipnja članovi đakovačkog mjesnog bratstva dali su svoja obećanja Kristu da će kroz godinu dana živjeti Evanđelje. Sve je započelo misnim slavljem koje se održalo u prekrasnoj samostanskoj crkvi Srca Isusova. Svetu misu predvodio je fra Ivica Jagodić. Pod svetom misom 17 Framaša dalo je svoja prva, 8 ih je obnovilo obećanja, a 13 je novih članova primljeno.

Našim gostima ponudili smo skeč u kojem su glumili naši Framaši, gdje su prikazali stvaranje svijeta te kako svi mi sada, nakon 2000. godina, griješimo i kako Isus pada pod teretom naših grijeha. Bend “Veliki Pipi i mala braća” (hihi) odsvirali su himnu Frame Đakovo, te tako ostali svirati ostatak večeri na svojim električnim gitarama, basom i bubnjevima. Pjesma, ples i dobro raspoloženje potrajalo je sve do kasnih sati.

I ovim putem zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu i bili s nama u tim trenucima. Sve vas i one koji nisu bili, očekujemo dogodine. Naravno, zahvaljujemo našoj duhovnoj asistentici sestri Gabrijeli Tei koja je bila uz nas i sve s nama prolazila. Svima veliko hvala!

Draga braćo i sestre: ”Pođimo zajedno, s pjesmom na usnama, kao glasnici mira, Božjeg kraljevstva. Mir i dobro želimo svim stvorenjima, jer nas nosi vječna istina, Ljubav Očeva.”

Andrea Selec, Frama Đakovo

5 Comments

  1. ..i zato volim framu ovu, nek’ to znaju svi, najbolje dane života svog ovdje provodim.. 😀 <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)